Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de levering van producten door Spacom Slaapwereld aan jou, de klant. Lees deze voorwaarden zorgvuldig voordat je een bestelling plaatst bij Spacom Slaapwereld. Hierin wordt beschreven wie wij zijn, hoe wij de producten aan jou zullen leveren, op welk moment een contract tussen jou en Spacom Slaapwereld tot stand komt, informatie over retourneren en andere belangrijke details.

Informatie over ons
Spacom Slaapwereld is een onderdeel van Zitwereld B.V., gevestigd in Nederland aan de Westeresch 14, 9301 ZW, Roden. Zitwereld is gevestigd aan de Westeresch 12. Je kunt contact met ons opnemen via info@spacomslaapwereld.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst te reageren op jouw e-mail (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Indien we contact met jou moeten opnemen, doen we dit telefonisch of schriftelijk via het door jou opgegeven e-mailadres.

Het contract tussen ons
We accepteren jouw bestelling en er ontstaat een contract tussen jou en Spacom Slaapwereld zodra we jouw betaling hebben ontvangen en we een bevestiging per e-mail hebben gestuurd. Indien we jouw bestelling niet kunnen accepteren, zullen we jou hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en brengen we jou geen kosten in rekening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het product niet op voorraad is, als er onverwachte gebeurtenissen zijn opgetreden die we redelijkerwijze niet konden voorzien, of als er een fout is opgetreden in de prijs of beschrijving. We zullen een factuurnummer toewijzen aan jouw bestelling en jou hiervan op de hoogte stellen. Bij vragen over jouw bestelling, verzoeken we je dit factuurnummer te vermelden.

Prijs en betaling
De prijs van de producten is inclusief btw en wordt vermeld tijdens het bestelproces. We streven ernaar om de prijs van het product correct weer te geven. In het geval van een foutieve prijsvermelding zullen we contact met je opnemen om de juiste prijs te bevestigen voordat we jouw bestelling accepteren. Betaling voor de producten dient vooraf te geschieden. We accepteren betalingen via verschillende betaalmethoden die tijdens het bestelproces worden aangeboden.

Levering en vervoer
Spacom Slaapwereld verzendt de producten met eigen vervoer binnen Nederland. We streven ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen te leveren, en indien mogelijk binnen 24 uur. De geschatte levertijd binnen Nederland is na bevestiging van de bestelling. Spacom Slaapwereld is niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen. Als er sprake is van vertragingen, zullen we contact met je opnemen om je hiervan op de hoogte te stellen en zullen we ons best doen om de impact van de vertraging te minimaliseren. Verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces.

Jouw rechten om het contract te beëindigen en retourneren
Voor alle informatie betreft retour, bekijk de pagina Herroeppingsrecht. Neem contact met ons op via info@spacomslaapwereld.nl.

Geschillen
Indien je een klacht of geschil hebt, kun je contact met ons opnemen via info@spacomslaapwereld.nl. We zullen ons best doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Op overeenkomsten tussen jou en Spacom Slaapwereld waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.